Kerkveiling 2017

Drie jaar zijn er al weer verstreken en op 3 november zal er wederom een kerkveiling plaatsvinden ten behoeve van het onderhoud van onze kerk in Vogelenzang.

De veiling zal gehouden worden in het Dorpshuis in Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2a, 2114 ER Vogelenzang.

Vanaf 19.00 uur kunnen geïinteresseerden zich inschrijven en vanaf 20.00 uur begint de veiling. Tussen 14.00 en 15.00 uur is er de mogelijkheid om de kavels te zien.

Voorafgaand aan de veiling zal de notaris de trekking van de loterij verrichten. Een lijst met de getrokken nummers zal deze avond in het Dorpshuis hangen en later ook bij de Coop in Vogelenzang.

Ook zal er weer een snuffelmarkt worden gehouden en deze is van 10.00 tot 14.00 uur.

Het belooft wederom een gezellige dag en avond te worden en wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om eens te komen kijken of te komen bieden!!

Hier kunt u de poster uitprinten en aan uw prikbord hangen zodat u het niet vergeet!