Activiteiten e.d. in regio Klaverblad

De vier parochies organiseren diverse activiteiten en bijzondere vieringen.

OLV Hemelvaart:
Iedere zondag lof om 18.45 uur

Ook in 2018 nodigt de RK Kerk weer mensen uit mee te gaan naar de kerk.

De Raad van Kerken voert in 2018 opnieuw een campagne van Kerkproeverij. Gemeenten die willen meedoen kunnen zich daarbij aansluiten. Het is de bedoeling om de landelijke campagne te laten uitlopen op een kerkdienst op zaterdag 15 of zondag 16 september.

Het is de bedoeling om in het voorjaar (vrijdag 6 april 2018) een inspiratiedag te houden, waar plaatselijke initiatiefnemers ideeën aangereikt kunnen krijgen, zodat ze direct na de zomer de actie plaatselijk goed kunnen implementeren. Het gaat daarbij niet alleen om mensen feitelijk anderen te laten uitnodigen om een keer mee te gaan naar de kerk. Het gaat ook om een andere cultuur binnen de kerken; van een wat afwachtende houding naar een cultuur waarin het vanzelfsprekend is anderen mee te nodigen naar de kerk.