Pastores

In de parochies van de regio Klaverblad zijn door de Bisschop de volgende pastores benoemd:

Pastoor/administrator: Pastoor Jacques Quadvlieg

geboortedatum 9 juli 1962

Pastor Jan-Jaap van Peperstraten

Pastoraal werker mevrouw drs. Ans M. Dekker

geboortedatum 16 augustus 1962

Mevrouw Ans Dekker heeft eerst gestudeerd aan de Pedagogische Academie Magister Vocat te Amsterdam, waar zij in 1983 afstudeerde. Vervolgens is zij theologie gaan studeren aan de KTHA te Amsterdam. Tijdens haar studie was zij een jaar godsdienstlerares aan het Petrus Canisiuscollege te Alkmaar. In juni 1991 werd zij als pastoraal werker aangesteld in Nieuwe Niedorp, Waarland en ’t Veld, en in 1993 in Haarlem –Noord. Op 1 januari 2001 kwam zij parttime in dienst van de parochie in Vogelenzang en per 1 mei 2014 is zij parttime werkzaam voor regio Klaverblad.
Mevrouw Dekker is gehuwd en heeft drie kinderen.

Pastor Rob Verhaegh

Na zijn priesterwijding in mei 2016 zette kapelaan Jan-Jaap van Peperstraten zijn werk voort binnen de Klaverbladparochies. Hij studeerde af aan het Grootseminarie in Vogelenzang en woont sedert zijn wijding in de pastorie aan het Valkenburgerplein in Heemstede.

Kapelaan Jan-Jaap komt oorspronkelijk uit West Zeeuws-Vlaanderen en heeft in Nijmegen filosofie gestudeerd. Na zijn afstuderen volgde hij een lerarenopleiding en bekwaamde zich een aantal jaren in lesgegeven, alvorens naar Schotland te verhuizen om daar te werken als wetenschappelijk medewerker.
In de tijd dat hij in Schotland woonde en werkte vond er een verdieping in zijn geloofsleven plaats. Na een langere periode van geestelijke begeleiding kwam hij tot de voorlopige conclusie zijn leven in dienst te willen stellen van de Kerk en zich aan te melden voor de priesteropleiding. Inmiddels heeft hij vele mooie ervaringen en ontmoetingen achter de rug!

​Voor meer informatie m.b.t. de taakverdeling van de pastores: klik hier