Vrijwilligers (werkgroepen)

Vele handen maken licht werk!

Onder dit motto heeft onze parochie behoefte aan enkele enthousiaste vrijwilligers, die zich met enige regelmaat willen inzetten voor onze gemeenschap:

Bloemen

We kunnen versterking gebruiken bij het inkopen van bloemen en het maken van de boeketten op de altaren; we denken dat dit een tweewekelijkse taak is die we mogelijk met enkele creatieve bloemschikkers goed kunnen indelen zodat de individuele belasting niet te groot wordt.

Gras

Er was rondom Pinksteren een zeer toegewijde ‘engel des Heren’, die het hoogstaande gras heeft gemaaid, daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Degene die tot voor kort in de zomer regelmatig het gras kwam maaien is helaas gestorven en we zijn daarom dringend op zoek naar nieuwe ‘maaiers’. Daarom zijn we op zoek naar mensen die op gezette tijden behulpzaam willen zijn met het onderhoud van de pastorietuin, vooral in het groeizame seizoen.

Borders

Daarnaast is het parochieteam op zoek naar enkele enthousiaste tuiniers, die bereid zouden zijn te helpen met het netjes houden van de borders om het terras, wanneer zij een uurtje over hebben.

Heeft u belangstelling en wilt u meedoen, meldt u zich dan aan via het secretariaat, bij voorkeur per email, info@olvh.nl.

Alvast heel hartelijk dank voor uw inzet en bereidwilligheid!

​De link hieronder verwijst naar de overige groepen vrijwilligers die actief zijn in de OLV-Hemelvaart