Overleden:   mevrouw Miep Heeremans-Teeuwen
                     geboren 23 juli 1934  -  overleden  3 januari 2018
                     afscheidsviering dinsdag 9 januari 2018 en
                     aansluitend begrafenis op het parochiekerkhof

Ga mee op bedevaart naar Assisi !!

• Assisi als bron van inspiratie:

Het thema van de bisdom­bedevaart 2018 is ‘onderweg tussen tijd en eeuwigheid’. De bedevaart naar Assisi nodigt uit om te ontdekken hoe de heilige Franciscus en Clara Christus hebben leren kennen in hun leven.
    In Assisi en de omgeving is er veel wat herinnert aan de tijd van Franciscus. Denk aan de San Damiano, de kapel waar hij geroepen werd tot opbouw van de kerk…de Carceri, de kluizenarij waar hij woonde…de Portiuncula, de kapel waar hij stierf... De stad ademt de sfeer van de tijd van de heilige Franciscus. Franciscus en Clara hebben hier veel geworsteld met de vraag wat God wilde met hun leven. Hun vragen zijn ook onze vragen. Wat is mijn plek in deze tijd ten opzichte van de eeuwigheid? Wat vraagt God van mij? Franciscus en Clara vonden hun antwoord in het Evangelie, in de natuur en in de armoede en naasten­liefde.

Opgeven tot 1 februari 2018 bij het Bisdom Haarlem-Amsterdam (via website)

Vliegbedevaart van 30 april t/m 5 mei 2018 (kostprijs 799,- euro)
    Busbedevaart    van 28 april t/m 6 mei 2018 (kostprijs 899,- euro)

Oproep
Voor het nieuwe klaverblad van de 4 gezamenlijke parochies zoeken wij een enthousiast lid of leden ter versterking van de redactie.
Kunt u omgaan met Word en hebt u zin in een nieuwe uitdaging, neem dan contact op met dhr. Aad van der Meer telefoon 023-5847848

Oproep aan autorijdende parochianen
 Het is niet aan alle parochianen gegeven om op eigen gelegenheid naar de zondagsvieringen in onze parochiekerk te komen. Daarom doe ik een dringend beroep op parochianen die een auto hebben om een keer in de twee maanden twee of drie parochianen mee te nemen naar onze parochiekerk. Het kost u hooguit 30 tot 40 minuten extra (dat is totaal voor ophalen en wegbrengen). Op welke zondagen u rijdt kan uiteraard in overleg afgesproken worden.
U kunt zich aanmelden bij Caroline Heeremans,
telefoon: 023-5841458 of e-mail: cem.heeremans@xs4all.nl
Hoe meer parochianen zich aanmelden, hoe minder ieder hoeft te rijden!