Breiclub               3de maandag van de maand
                               de koffie staat klaar om 09:30 uur
                               breien voor Moldavië en Roemenië

Caritas en VOEDSELBANK!
De maand november is de maand van de Caritas  en hoewel Kerstmis nog even weg is, is het een mooie gedachte in het kader van een KERSTMIS de actie voor de  VOEDSELBANK HAARLEM te ondersteunen.
Onze parochiekerk St. Jozef gaat op zaterdag 3 november – na de Eucharistieviering van 19:00 uur-  weer van start met deze ACTIE. Dan kunt u voedingsartikelen in leveren
Andere inlevertijden:   -     maandag 5, dinsdag 6 en donderdag 8 nov. (op het secretariaat)
  • zaterdag 10 nov. van 10 – 12 uur  bij de kerk
    zondag 11 nov. voor of na de viering van 10:00 uur..

Voedselbank helpt iedereen die door welke omstandigheden ook onder de armoede grens moet leven.
De organisatie “voedselbank” overlegt met betrokkenen ook hoe lang de hulp vermoedelijk nodig is. Natuurlijk streeft men er naar deze hulp zo kort mogelijk te bieden, maximaal 3 jaar.

Wat kunt u zo al geven:
De boodschappenlijst is een lijst van artikelen die de Voedselbank Haarlem en Omstreken hanteert. Het maakt niet uit of dit A-merken of Huismerken zijn. Alles is welkom!
U kunt geven:
pasta en/of rijst – pastasauzen – olie – suiker - groenten in blik of pot - fruit in blik of pot – vlees in blik of pot - vis in blik of pot -  soep – koffie – thee – ontbijtgranen - zoet – broodbeleg – vruchtensap – limonadesiroop – tandpasta – zeep – deodorant – schoonmaakmiddelen – wasmiddelen.
Let u wel op de houdbaarheidsdatum!

Wij zorgen er voor dat de gegeven artikelen bij de Voedselbank Haarlem worden bezorgd.
Wilt u geen artikelen geven maar wel iets voor deze mensen doen, dan kunt u ook een financiële bijdrage geven! Er zal een bus achter in de kerk staan waarin u uw gelden kunt deponeren.
U kunt ook storten op  rekening NL 85 INGB 0001010297 t.n.v. Voedselbank Haarlem.
Van uw financiële bijdrage koopt de Voedselbank versproducten.
Bij voorbaat onze hartelijke dank,
P.s.: mocht uw bijdrage te zwaar zijn om mee te nemen naar de kerk, dan willen wij ze ook
        wel even komen ophalen!)

Mia Versteege ( tel. 023 584 8071), en Aad v.d. Meer (023 5847848)