Klaverbladviering

Op zondag 22 september as. zal er in de Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming kerk in Vogelenzang een speciale Klaverbladviering zijn.

Deze viering staat in het teken van het afscheid van pastoor Jan-Jaap van Peperstraten en  van het voorstellen van de nieuwe pastores, te weten pater Diego Pildain, pater Tristan Perez en de tijdelijke administrator, pastoor Eric Fennis.

Wij nodigen alle parochianen van het Klaverblad van harte uit om deze bijzondere viering bij te wonen, zodat wij pastoor van Peperstraten een warm afscheid kunnen geven en de paters en pastoor Fennis van harte kunnen verwelkomen.

De viering zal opgeluisterd worden door een koor dat gevormd zal worden door de diverse koorleden uit het Klaverblad.

Aansluitend zal er, na de viering, gelegenheid zijn om afscheid te nemen van pastoor van Peperstraten en om de paters en pastoor Fennis welkom te heten.

Wij zien u graag op 22 september, om 10.00 uur in Vogelenzang. De andere kerken van het Klaverblad zullen op deze dag gesloten zijn.