Bisschoppelijke zending en zegen

Op Sacra­ments­dag 6 juni 2021 heeft Leonie van Ittersum in de Emmaus­paro­chie in Uithoorn van Mgr. Hendriks een zen­ding en zegen ontvangen om als cateche­tisch mede­wer­ker te mogen werken in zowel de Emmausparochie (regio Amstel – Westeinder) als ook voor de Klaverbladparochie in Heemstede, Bennebroek en Vogelenzang.

Leonie van Ittersum heeft de zending en zegen mogen ontvangen na vele jaren van voorbereiding, vorming en het praktisch bekwamen op de taak om kinderen, tieners en jongeren te ondersteunen op hun weg in het geloof.

Zij zal voor beide parochies vormelingen blijven voorbereiden op hun vormsel en waar mogelijk taken op zich nemen om catechese voor kinderen, tieners en jongeren te stimuleren.