Actie Kerkbalans 2022

Geef vandaag voor de kerk van morgen:
Actie Kerkbalans 2022 komt eraan

In januari/februari doen vele parochies mee aan de Actie Kerkbalans 2022. Tijdens deze actieperiode wordt u als kerklid om een financiële bijdrage gevraagd, zodat uw parochie ook in 2022 kan doen waar we als kerk voor staan. Het thema van de Actie is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Want ook in de toekomst willen we als kerk van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben.

Daar hebben we uw steun bij nodig. Want als kerk krijgen we geen subsidie. De financiële bijdrage van onze leden is noodzakelijk om te kunnen bestaan. Vandaar dat we onze parochianen ieder jaar om een bijdrage vragen.

We hopen dat we weer op u mogen rekenen! Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en plannen maken voor de toekomst.

Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!