OLV-Hemelvaart Heemstede

Sommige links op dit parochiële deel verwijzen u door naar het algemene deel van de website. Weest u daarop alert. Zolang u bent bij de blauwe kleur, bent u op de parochiële website van de OLVH-parochie Heemstede. Het 'huisje' (homehttp://www.defaulticon.com/sites/default/files/styles/icon-front-page-32x32-preview/public/field/image/home.png?itok=4tougUBV) brengt u terug op het algemene deel van de website.

 
Welkom bij de Rooms-Katholieke geloofs-gemeenschap van Onze Lieve Vrouw Hemelvaart (Heemstede). In de volksmond wel eens afgekort als: OLVH. Op dit deel van de gezamenlijke website van de regio Klaverblad presenteren wij ons graag aan u.

Kloppend hart van de geloofsgemeenschap is de kerk van OLV-Hemelvaart, aan het Valkenburgerplein. Hier komen we samen op zondag en doordeweeks, als er vreugde te vieren of verdriet te delen. Hier vindt u ons overzicht van de vieringen in de kerk.
U bent welkom om in onze kerk uw kind te laten dopen, of uw huwelijk te laten inzegenen of om de uitvaart te houden van een dierbare.

Het parochiesecretariaat is er voor u. Hier kunt u terecht voor alle vragen, het opgeven van misintenties enz. Hier vindt u meer informatie over het parochiesecretariaat.

Vele vrijwilligers (m/v) houden de parochiële organisatie draaiend. Tientallen mensen geven hun tijd en talent voor onze kerk. Op allerlei gebied. Denkt u daarbij aan:
zingen in het parochiekoor; acoliet zijn bij de vieringen; of als koster de vieringen op de achtergrond begeleiden
het schoonhouden van het kerkgebouw; of het onderhoud aan het gebouw bewaken; en de prachtige pastorietuin wordt daarbij niet vergeten
het bezoeken van nieuwe parochianen; of de zieken en ouderen; of de mensen die rouwen om het verlies van een dierbare.

We verwelkomen u nogmaals op onze website. We hopen u ook te ontmoeten in onze kerk. Voor nu hopen we dat onze parochiële website u voldoende informeert en enthousiasmeert....

Voor NIEUWS in onze parochie klikt u bovenaan in de blauwe menu balk op de tab: ALGEMEEN