Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming, Vogelenzang

Sommige links op dit parochiële deel verwijzen u door naar het algemene deel van de website. Weest u daarop alert. Zolang u bent bij de gele kleur, bent u op de parochiële website van de parochie Vogelenzang. Het 'huisje' (homehttp://www.defaulticon.com/sites/default/files/styles/icon-front-page-32x32-preview/public/field/image/home.png?itok=4tougUBV) brengt u terug op het algemene deel van de website.
 
Laatste nieuws van/over parochiekerk Vogelenzang

Treedt binnen... Wees welkom (street view)
 
Welkom op de website van de Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming!

In het hart van Vogelenzang staat onze monumentale kerk al meer dan 150 jaar.  Een markant, voor het dorpsgezicht bepalend gebouw, waarin we
 
lief en leed delen, 

God zoeken én vinden, 

elkaar ontmoeten.
 

Misschien denkt ú ook wel eens: “Wat zou er allemaal gebeuren in die kerk?”, of zelfs: “Waarom zijn wij allemaal hier op aarde?” Of; “Wat geloven katholieken eigenlijk, en wat heeft dat geloof met mijn dagelijks leven te maken?” Wij nodigen u dan van harte uit om een kijkje te nemen op deze site, vol informatie over onze gemeenschap, foto’s van de activiteiten, en links naar sites over geloven en kerk. Heeft u vragen of opmerkingen, of complimenten, dan horen wij dit graag.
 

Als parochiegemeenschap willen wij graag openstaan voor velen, en een thuis bieden aan jong en oud, mensen die hun leven willen verdiepen, en God en de waarden van het evangelie van Jezus Christus daarin een grote plaats geven.
 
En  wie weet ontmoeten wij elkaar ook eens in de vieringen of bij een bezoek aan een van onze activiteiten!